Klasická směs na lívance

Nadýchané lívance jako od babičky, které připravíte za pár minut. Směs z kvalitních surovin vyrobená v Česku – bez éček a s chutí, kterou si navždy zamilujete. Ze směsi připravíte slané i sladké lívance klidně o půlnoci.

 

Skladem
100 Kč
klasické lívance
Doprava zdarma
při objednávce nad 1000 Kč.
Lívance
Lívance bez práce
Směs připravená během chvilky.
Lívance
Kvalitní suroviny
Směsi vyrobené pod dohledem řezníka.

Také už jste někdy zažili tuto situaci?

  • Lívance se při pečení připalovaly nebo trhaly?
  • Těsto bylo moc tuhé, nebo naopak příliš řídké?
  • Chybělo vám doma vajíčko nebo hladká mouka?
  • Kuchyně, která vypadá jako po výbuchu a vy marmeládou slepujete potrhané kousky lívanců?

Je vám to povědomé? Pečení lívanců se věnuji již několik let a setkal jsem se s mnoha příběhy. A proto jsem vyladil směs, se kterou se na vás z talíře budou smát lívance jako od babičky. Nebo od řezníka.

Směs je umíchaná k dokonalosti a vy se tak během pár minut stanete lívancovým králem.

 

Říká se, že ráno dělá den. S naší směsí může váš den začít v poklidu, s úsměvem a bez stresu. Stačí, když do směsi přidáte mléko (můžete použít i jakékoli rostlinné), směs zamícháte a pustíte se do pečení. Směs se nelepí, těsto se netrhá a drží tvar. Jemná chuť lívanců v sobě skrývá nekonečně mnoho možností. Dopřát si je můžete klasicky na sladko s nutelou či marmeládou. Určitě ale vyzkoušejte i jejich slanou variantu, například s opečenou slaninkou nebo sýrem.

  • Složení klasické směsi na lívance

Pšeničná mouka, sušená melanž (sušené VEJCE), sušené droždí, cukr, jedlá sůl, citronová kůra.

 

Proč si zamilujete naši směs na lívance:

  • Nadýchané lívance máte hotové za pár minut, stačí přidat jen mléko (použít můžete klasické,
  • rostlinné i bezlaktózové).
  • Skvělá volba pro sladké i slané varianty.
  • Vyrobena ručně a v Česku pod dohledem řezníka.
  • Tradiční chuť, moderní rychlá příprava.
  • Bez éček a zbytečných přísad.
  • Praktické balení, které máte vždy po ruce.
  • Byla vytvořena na základě dlouholeté praxe s pečením lívanců.

 

Minimální doba trvanlivosti směsi je 6 měsíců.  

 

Zajímá vás příběh lívanců od řezníka? Přečtěte si ho na webu Lívance od řezníka.