Klasická směs na lívance
Nadýchané lívance jako od babičky, které připravíte za pár minut. Směs z kvalitních surovin vyrobená v Česku – bez éček a s chutí, kterou si navždy zamilujete. Ze směsi připravíte slané i sladké lívance klidně o půlnoci.
| Kategorie: | Směsi na lívance |
|---|
Také už jste někdy zažili tuto situaci?
- Lívance se při pečení připalovaly nebo trhaly?
- Těsto bylo moc tuhé, nebo naopak příliš řídké?
- Chybělo vám doma vajíčko nebo hladká mouka?
- Kuchyně, která vypadá jako po výbuchu a vy marmeládou slepujete potrhané kousky lívanců?
Je vám to povědomé? Pečení lívanců se věnuji již několik let a setkal jsem se s mnoha příběhy. A proto jsem vyladil směs, se kterou se na vás z talíře budou smát lívance jako od babičky. Nebo od řezníka.
Směs je umíchaná k dokonalosti a vy se tak během pár minut stanete lívancovým králem.
Říká se, že ráno dělá den. S naší směsí může váš den začít v poklidu, s úsměvem a bez stresu. Stačí, když do směsi přidáte mléko (můžete použít i jakékoli rostlinné), směs zamícháte a pustíte se do pečení. Směs se nelepí, těsto se netrhá a drží tvar. Jemná chuť lívanců v sobě skrývá nekonečně mnoho možností. Dopřát si je můžete klasicky na sladko s nutelou či marmeládou. Určitě ale vyzkoušejte i jejich slanou variantu, například s opečenou slaninkou nebo sýrem.
- Složení klasické směsi na lívance
Pšeničná mouka, sušená melanž (sušené VEJCE), sušené droždí, cukr, jedlá sůl, citronová kůra.
Proč si zamilujete naši směs na lívance:
- Nadýchané lívance máte hotové za pár minut, stačí přidat jen mléko (použít můžete klasické,
- rostlinné i bezlaktózové).
- Skvělá volba pro sladké i slané varianty.
- Vyrobena ručně a v Česku pod dohledem řezníka.
- Tradiční chuť, moderní rychlá příprava.
- Bez éček a zbytečných přísad.
- Praktické balení, které máte vždy po ruce.
- Byla vytvořena na základě dlouholeté praxe s pečením lívanců.
Minimální doba trvanlivosti směsi je 6 měsíců.
Zajímá vás příběh lívanců od řezníka? Přečtěte si ho na webu Lívance od řezníka.



